vastgoedzorg image

Glazenwasserij

Exactt mag dan inmiddels een breed palet aan diensten te bieden hebben, natuurlijk kunt u voor alle soorten glazenwasserswerk volop terecht. Snel en efficiƫnt bezorgen wij u en uw medewerkers/bewoners weer een heldere kijk op de buitenwereld, gebruikmakend van de modernste, milieusparende reinigingsmiddelen. Voor het hoge werk kunnen wij kiezen uit ons telescoopsysteem (tot 15 m) en de toepassing van onze eigen hoogwerker (tot 22 m). Voor sterk vervuilde oppervlakken kunnen wij hogedrukreiniging toepassen, al dan niet in combinatie met onze hoogwerker.

  • Glasbewassing
  • Telescoopbewassing
  • Hoogwerker

Telescoopglasbewassing is een snelle, efficiƫnte en kostenbesparende methode voor glasreiniging. Er is geen hoogwerker voor nodig. Dat betekent dat er weinig speciale eisen zijn voor ruimte en ondergrond. Er kan een maximale hoogte worden bereikt van 15 m.

Ook voor buitenshuis is ons pakket aan reinigingswerkzaamheden groot. Van kleine deelopdracht tot all-in verzorging, Exactt regelt het voor u.

Met onze geavanceerde, comfortabele en veilige hoogwerker kunnen wij tot op 22 m hoogte voor u aan de slag. Hij is zeer wendbaar en vergt weinig bodemruimte, zodat hij haast overal inzetbaar is. Onze hoogwerker is ook te huur, per dag of per week. U kunt kiezen voor zelf sturen (rijbewijs B) en zelf bedienen, maar u kunt hem ook inclusief medewerker huren.

Meteen contact